Konfirmasjon



KOKK`N ROLL Lager alt fra bunnen

Vi går ikke på kompromis med råvarerene og overlater ingenting til tilfeldighetene

Konfirmasjonsmenyene er utarbeidet med tanke på å gjøre ditt arrangement så enkelt og smakfult som mulig,slik at du kan slappe av å nyte den store dagen.

Menyene leveres kalde, slik at dere selv tar dere av oppvarmingen med tips å triks fra våre kokker.


Ønsker du å leie en kokk til å ta seg av maten på den store dagen, er det bare å
ta kontakt med oss.

buffet

Minimums antall for bestilling er 20 personer.


Garbanzo salat

allergen: sulfitt

Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk
allergen: melk, sulfitt

Marinert kylling overlår med byggrynsalat
Squahs, paprika, rødløk, urter
allergen: gluten, hvete, bygg

Klassisk potetsalat
allergen: melk, egg ,sennep

Kremet brokkolisalat
Brokkoli,bacon, mandler, urter
allergen: nøtter, mandler, melk

Eggerøre
allergen: melk ,egg

Røykelaks

allergen: fisk

Marinerte MSC-sertifiserte Villreker med koriander og ingefær
allergen: skalldyr, soya, sulfitt, gluten, hvete, sesam

Roastbiff med rødløk og kapers
Sousvides og over lang tid for det perfekte og møre resultatet

Coppa spekeskinke fra Tynset

Italiensk salami

Marinert Manchego
allergen: melk

Nybakt focacciabrød
allergen: gluten, hvete

Pisket smør
allergen: melk

Hjemmelaget Aioli
allergen: egg, sennep

Hjemmelaget remulade
allergen: egg, sennep

Varmretter

Glaserte klubber
allergen: gluten, hvete, soya, sesam, fisk

Kremet kalvegryte med bakte småpoteter
Kalv, løk, rotfrukter. sopp
allergen: melk, selleri

595,- pr. person


Velg mellom buffet eller 3-retters meny

3-retters for utlevering

Velg mellom våre flotte retter og komponer din egen 3-retter.

Minimums antall for bestilling er 20 personer.


Forrett

Asparges med spekeskinke fra Tynset
urtedressing, marinerte tomater, urtesalat og toast
allergen: melk, gluten, hvete
169,- pr. person

Blomkålsuppe

Rista blomkål, tørrsaltet bacon, serveres med steinovnsbakt focaccia og pisket smør
allergen: melk, gluten, hvete
139,- pr. person

Egenprodusert røykelaks
Eggekrem, urtesalat, vinaigrette med sitron og urter, ørret rogn og toast
allergen: fisk, egg, sennep, melk, gluten, hvete
159,- pr. person

hovedrett




Braisert Culotte av storfe
selleripuré, rista sopp og vårløk, bakte rotfrukter, urte marinerte småpoteter og kraftig rødvinsaus
allergener: melk, selleri
429,- pr. person

Helstekt Oksefilet
Selleripuré, savoykål, brokkolini, rødvinssjy med sennepsfrø
allergen: melk, sulfitt
479,-. pr. person

Pigvar
Blomkålpuré, hvitvinsdampet kål, urtebakte poteter, smørsaus med urter og rogn
allergen: fisk, melk, sulfitt
415,- pr. person

Dessert

Sjokolade nemesis
Kirsebær kompott, karameliserte mandler, brusende bringebær
allergen:melk,egg, nøtter, mandler
139.- pr. person

Cremè brulèe av sjokolade
knust marengs, bringebær sorbet
allergen: melk, egg, gluten
139.- pr. person

Hasselnøtt pannacotta
Rødbetkake, bringebær gel
allergen: melk, nøtter, mandler, gluten, hvete, egg
139.- pr. person