Konfirmasjon
Konfirmasjonsmenyene er utarbeidet med tanke på å gjøre ditt arrangement så enkelt og smakfult som mulig,slik at du kan slappe av å nyte den store dagen.
Menyene leveres kalde, slik at dere selv tar dere av oppvarmingen med tips å triks fra våre kokker.
Ønsker du å leie en kokk til å ta seg av maten på den store dagen, er det bare å ta kontakt med oss.
buffet
Minimums antall for bestilling er 20 personer.
Garbanzo salat
allergen: sulfitt
Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk
allergen: melk, sulfitt
Marinert kylling overlår med byggrynsalat
Squahs, paprika, rødløk, urter
allergen: gluten, hvete, bygg
Klassisk potetsalat
allergen: melk, egg ,sennep
Kremet brokkolisalat
Brokkoli,bacon, mandler, urter
allergen: nøtter, mandler, melk
Eggerøre
allergen: melk ,egg
Røykelaks
allergen: fisk
Marinerte MSC-sertifiserte Villreker med koriander og ingefær
allergen: skalldyr, soya, sulfitt, gluten, hvete, sesam
Roastbiff med rødløk og kapers
Sousvides og over lang tid for det perfekte og møre resultatet
Coppa spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami
Marinert Manchego
allergen: melk
Nybakt focacciabrød
allergen: gluten, hvete
Pisket smør
allergen: melk
Hjemmelaget Aioli
allergen: egg, sennep
Hjemmelaget remulade
allergen: egg, sennep
Varmretter
Glaserte klubber
allergen: gluten, hvete, soya, sesam, fisk
Kremet kalvegryte med bakte småpoteter
Kalv, løk, rotfrukter. sopp
allergen: melk, selleri
595,- pr. person
3-retters for utlevering
Velg mellom våre flotte retter og komponer din egen 3-retter.
Minimums antall for bestilling er 20 personer.
Forrett
Asparges med spekeskinke fra Tynset
urtedressing, marinerte tomater, urtesalat og toast
allergen: melk, gluten, hvete
169,- pr. person
Blomkålsuppe
Rista blomkål, tørrsaltet bacon, serveres med steinovnsbakt focaccia og pisket smør
allergen: melk, gluten, hvete
139,- pr. person
Egenprodusert røykelaks
Eggekrem, urtesalat, vinaigrette med sitron og urter, ørret rogn og toast
allergen: fisk, egg, sennep, melk, gluten, hvete
159,- pr. person
hovedrett
Braisert Culotte av storfe
selleripuré, rista sopp og vårløk, bakte rotfrukter, urte marinerte småpoteter og kraftig rødvinsaus
allergener: melk, selleri
429,- pr. person
Helstekt Oksefilet
Selleripuré, savoykål, brokkolini, rødvinssjy med sennepsfrø
allergen: melk, sulfitt
479,-. pr. person
Pigvar
Blomkålpuré, hvitvinsdampet kål, urtebakte poteter, smørsaus med urter og rogn
allergen: fisk, melk, sulfitt
415,- pr. person
Dessert
Sjokolade nemesis
Kirsebær kompott, karameliserte mandler, brusende bringebær
allergen:melk,egg, nøtter, mandler
139.- pr. person
Cremè brulèe av sjokolade
knust marengs, bringebær sorbet
allergen: melk, egg, gluten
139.- pr. person
Hasselnøtt pannacotta
Rødbetkake, bringebær gel
allergen: melk, nøtter, mandler, gluten, hvete, egg
139.- pr. person