Litt om Ask Bryggehus Kombucha produktene fra Sundvollen
De unike elementene i Kombucha-te skapes ved tilstedeværelsen av en levende kultur, kalt SCOBY (en symbiotisk koloni av bakterier og gjær). Under den første fasen av fermentering på Ask Brygghus, ser vi de økologiske og rå ingrediensene fusjonert sammen. Den andre fasen av fermenteringen er der mange virksomheter tilsetter fruktjuice eller smakstilsetninger, fremfor den 100% rå og økologiske fremgangsmåten vi benytter på Ask Brygghus. De subtile smakene i vår Kombucha, formes ved å tilsette naturlige urter og krydder, sammen med de økologiske løse tebladene. Derfor gir vår 100% rå og økologiske Kombucha en delikat aroma, samt en rik smak.
Ask Brygghus sine produkter er 100% rå, altså et autentisk produkt fylt med levende og aktive kulturer. Vi er Debio sertifisert, noe som betyr at alle ingrediensene våre har bestått Norges strenge regulasjoner for økologisk produksjon.
Litt om produktene fra Røros: Med en naturlig smak av økologiske produkter fra Terroir Røros får man en smaksopplevelse ulik andre. Produktene passer svært godt til mat, gjerne som et alkoholfritt alternativ. Alle steder har sin egen blanding av geografi, geologi og klima. Det kalles Terroir. Noen områder er mer unike enn andre og får garanti for at produktet kommer fra Røros-området. Terroir Røros er ren kvalitet.
Litt om produktene fra Lærdal: Frigard bringebærlemonade er en naturlig leskedrikk brygget på tradisjoner. Bringebærene er dyrket her på Frigard i Lærdal. Den lange tradisjonen for dyrking av frukt og bær i bygda sørger for at bringebærene blir dyrket frem etter alle kunstens regler. Bringebærene er håndplukket og spesielt utvalgt med tanke på smak og modningsgrad. Bærene fraktes til Balestrand, en liten bygd lenger ut i Sognefjorden, der det er drevet bærpressing og tapping i flere generasjoner. Resultatet er en søt, syrlig og frisk leskedrikk, som vil fylle deg med god energi.
Litt om produktene fra Balholm: Frukt og bær som Balholm bruker i juicen kjem frå mange småbønder frå heile Vestlandet. Vi vil at fleire skal kunne drive med frukt - og få skikkeleg betalt for det.Det er både bra og bærekraftig når frukt som ikkje eignar seg for sal i butikk, kan bli friskpressa most. Nokre bønder leverer også heile avlinga si til oss. Saman med alle desse bøndene lagar vi dei gode smakane du kan nyte på flaske.