Vår historie
Kokk`n Roll As ble etablert i 2005 i Ulsteinvik. Kokk`n Roll var et catering- og eventselskap med fokus på innovasjon, god mat, service og kvalitet i alle ledd. Det var det største cateringselskapet av sin type i området, og en meget godt innarbeidet merkevare. Kokk`n Roll ble nyetablert i 2018 med en idé om å utvikles i samsvar med dette. Vi flyttet våre produksjons lokaler til sentrum av Hareid i 2020, for oss var dette en strategisk beslutning for å være lett tilgjengelig for leveranser uansett hvilken retning vi skal i hele Møre & Romsdal fylke.

Vår visjon
Visjonen til Kokk`n Roll er å være en bærekraftig, profesjonell og trendsettende bedrift med forankring i nasjonale og skandinaviske mat tradisjoner og råvarer. Vi ønsker å skape gode, attraktive og interessante arbeidsplasser med høy kompetanse. Vår forretningsidé er å være ledende innen catering av innovative matopplevelser. Vi skal være tilgjengelig der kunden ønsker oss, og være en stabil og trygg leverandør.

team
EIER OG STYRELEDER
OLE CHRISTIAN SIVERTSTØL
Ole Christian har lang erfaring som kokk, kjøkkensjef, food & beverage manager i hotell og restaurantbransjen både til sjøs og lands. Han har tilegnet seg bred kunnskap etter flere år i ledende stillinger ved Kamasi Holding, Offshore, Kokk`n Roll, Quality Hotel Ulstein, Hurtigruten ofg Havila Kystruten.
Han er topp engasjert, og elsker å servere gjestene minnerike opplevelser.
EIER OG DAGLIG LEDER
SIVERT HASUND
Sivert har bred erfaring innen kokkefaget fra anerkjente restauranter i Oslo og fra Hotell & Restaurant. Han var ansatt ved kulinarisk akademi, Ylajali, Olympen og hentet mye erfaring og inspirasjon der, før han flyttet hjem til Sunnmøre sammen med familien sin.
Han er kreativ, nyskapende og utforskende.
Vi inngår aldri kompromisser på kvaliteten - sammen har vi en erfaring som er unik
miljø- og samfunnsansvar
Kokk`n Roll As setter miljø- og samfunnsansvar høyt. Vi ønsker å bidra til miljøet og samfunnet på alle de områder vi kan påvirke.
Vi vil hele tiden arbeide mot bærekraftige valg i det vi gjør for å kunne gi deg en garanti om at det du bestiller hos oss verken fører til unødvendige utslipp eller uforsvarlig utnyttelse av naturressursene.
Visste du at:
Matsvinn står bak 8 prosent av verdens klimagassutslipp.
Produksjon av mat som aldri blir spist okkuperer 15 prosent av jordas beboelige områder, på bekostning av vill natur?
For hver forundringspose som reddes sparer vi kloden for rundt 2,5 kilo CO2. Dermed unngår vi å sløse bort både maten og ressursbruken som kreves for å produsere den.