Vår anerkjente tapas
Tapas er bygget på den velkjente Spanske klassikeren, og kan serveres som buffet sittende til bords, sharing style eller stående med en liten tallerken og gaffel i hånden.
Denne menyen passer utmerket til de aller fleste anledninger og arrangementer.
Dine gjester i alle aldere finner garantert noe de liker.
Vår signatur Tapas
Pris kr 485,- pr. person - Bestillingsfrist senest 5 dager før leveringsdato
Menyen blir i hovedsak levert kald, og i vakuum/koke poser slik at du selv enkelt kan klippe opp poser og servere maten på dine egne serveringsfat og skåler.
Du velger selv hvilket leverings alternativ du ønsker å benytte deg av: Les mer om det ved å klikke her.
Vi har gjort alt forarbeidet, og enklere blir det ikke å servere mat til mange, alt ligger til rette for at det skal bli en suksess.
Alt du trenger er en kjele med vann til oppvarmingen. Beregnet levering ca. 1 time før bespisning tid.
Kjekt med denne varianten er at vi kan raskt skreddersy og tilpasse etter ønske og behov.
Brød til buffet menyer kommer helt og må skjæres opp på lokasjon, dette slik at kvalitet ikke forringes.
Ved bestillinger av signaturtapas for grupper på under 20 personer må tapasen hentes ved Kokk’n Roll sine lokaler.
Er det ønskelig kan du også leie en av våre dyktige kokker til å ta av seg alt, sjekk ut: kokke tjeneste
Marinert og sylta grønnsaker
allergen: sulfitt
Marinert sopp med hvitløk og urter
Marinert artisjokk
Sherrytomat og fetasalat med vårløk og rødløk
allergen: melk
Marinert manchego
allergen: melk
Potetsalat av små gourmet poteter med chorizo, vårløk, paprika og urter
allergen: sulfitt
Grilla villreker marinert med koriander, ingefær og chili
allergen: skalldyr, soya, sulfitt, gluten, hvete, sesam
Marinert oliven med chili, hvitløk og urter
Salat av klippfisk fra Ellingsøya med kapers, oliven, rødløk og kjørvel
allergen: fisk, sulfitt
Coppa spekeskinke fra Tynset
Italiensk salami
Nybaket Focaccia
allergen: gluten, hvete
Hjemmelaget Aioli
allergen: egg, sennep
Varmretter
Krydderstekte kylling klubber
Håndlaget kjøttboller i en krydret tomat & urtesaus
Marinert og glasert ribbe
allergen: sennep, soya, gluten, hvete, sulfitt
Tapas
For alle anledninger
Vår populære tapas buffet er vår absolutt bestselger. Vi har opp igjennom årene bygget oss et godt og solid renommé.
Minimums antall pr. bestilling er 10 porsjoner av hver enkelt tilleggs rett
Mini Tapas
Pris kr. 375,- pr. person - Minimums antall pr. bestilling er 6 personer
Passer perfekt til anledninger der der er et mindre antall gjester; ekte helge kos, en overraskelse til samboeren, ta med på hytten, til møte på jobben og mye mer.
Hentes hos oss når det passer deg eller avtal utkjøring.
Så klart som det kan bli - varm opp og spis.
Sherrytomat og feta salat med vårløk og rødløk
allergen: melk
Marinert oliven med pardon chili og hvitløk
Coppa spekeskinke fra Tynset
Chorizo picante spekepølse
Marinert Manchego
allergen: melk
Nybaket Focaccia
allergen: gluten, hvete
Hjemmelaget Aioli
allergen: egg, sennep
Grilla villreker marinert med koriander, ingefær og chili (MSC sertifisert)
allergen: skalldyr, soya, gluten, hvete
Varmrett:
Krydderstekte kylling klubber
Håndlaget kjøttboller i en krydret tomat & urtesaus
Midtuke tapas
kald tapas forrett:
Grilla marinerte villreker
Spekemat fra vårt modningskap
Garbonzosalat med friske urter og sprø grønnsaker
Marinerte oliven
Vellagret ost
Vårt steinovnsbakte foccacia
Heimelaga aioli
Varm tapas hovedrett
(leveres i aluminiumsform som tåler oppvarming i stekeovn)
Barbecue marinert kyllingovervinger
Håndlaget spanske kjøttboller med pikant tomatsaus
Saltbakte småpoteter i urte- og senneps vinaigrette
Dessert
Vanilje panna cotta med karamellisert hvit sjokolade, friske bringebær og havtorn coulis
Allergen i denne meny:
(melk, lupin, sulfitt, glute, hvete, skaldyr, soya, sennep, egg)
Pris kr. 495 pr. person - minimums ordre på 4 personer.
Moderne & smakfullt
Vi fokuserer på å fremme de gode smakene, rent og et høyt fokus på råvaren.
Sosialt
Tapas er sosialt, og kan serveres på mange måter, for mindre grupper kan en sette alle skåler på bordet, dekke med tallerken og sende rettene rundt med god prat og smakfull drikke i glasset. Blir det garantert en hyggelig aften.